Mbantu Atlet Muda

Mbantu Atlet Muda

Cara Mbantu Atlet Muda Atlet Set ing Olahraga

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Cara Mbantu Atlet Muda Atlet Set ing Olahraga

January 02, 2018 1

Maneh lan maneh, wali olahraga nyetel tumrap anak-anake sing ora padha karo tujuane anak. Iku penting kanggo bocah-bocah olahraga mbedakake tujuan tartamtu dhewe lan sawise sing bantuan padha rampung ing wong.

Dony Wilcher, pandhukung bola ing Portland, Ore., "Aku duwe salah siji wong tuwa sing mbutuhake donya kanggo bocah enom. Dheweke gawe usaha khusus kanggo njaluk sepatu sing bener lan ngirim dheweke menyang kamp sing paling apik. Nganti rampung kabeh, dheweke bingung yen bocah kasebut ora ana sing nyedhaki. Saiki lan kaping pindho, bocah-bocah bakal luwih cedhak saka game liwat lan liwat yen tujuane wali ora cukup padha karo wong-wong mau. "

Ing wiwitan, akeh bocah-bocah game sing kudu dimainake kanggo entuk ton seneng lan bisa dadi kanca. Dadi, iku tujuane. Iku akeh banget kanggo wali kanggo nyetel dislametake karo wong-wong mau. Tumbuh-up kudu mbentuk pemahaman game kanggo bocah-bocah. Padha bisa mbusak rasa seneng saka game impromptu dhasar ing latar mburi.

Ing wektu nalika bocah-bocah game wiwit agresif nalika main ing lomba utawa gabung ing kelompok fokus, kesempatan gedhe kanggo mulai ngrembug tujuane. Iki bisa uga cocok kanggo bocah-bocah sawetara nalika umur 7 utawa 8 ing acara sing nuduhake kemampuan lan inspirasi sing ngagetake.

Kayata, ing peaksports.com, kita nyambut gawe karo pembalap motocross 8 taun sing dibakar nganti jam patang puluh saben dina kanggo nyiapake. Wigati kanggo ngrembug dislametake karo tyke sing nyengkuyung ing tingkat nasional. Nalika sampeyan lagi ngobrol karo pesaing sing enom, mulangke karo pitakonan sing wis dibukak.

Ing acara kasebut, kanggo conto. anakmu bakal mbuwang lan nggawe klompok b-ball sekolah menengah, yaiku obyek sing ngeterake dawa. Takon bocah apa sing kudu dilakoni kanggo nggawe grup kasebut.

Nemtokake kemampuane kanggo nyepetake, nyemplung-nyemplung, lan ngalangi, umpamane. Nyoba kanggo ngetrapake obyek sing nyebabake nggawe grup. Ing titik nalika para pesaing kasil anggone nggawe klompok, dheweke bisa nuntut kepinginan sing akeh banget lan ngrusak kepastenane. Luwih, biyung kudu ngewangi para pesaing sing beda-beda, mbedakake obyek-obyek sing luwih cetha, kanthi tujuan sing luwih cendhak, contoné, nambah pamotretan.

Sawise sampeyan wis mbantu pesaing sing enom mbedakake tujuane, sampeyan kudu mbantu wong ngrampungake. Wali, mentor, lan pesaing kudu diisi minangka grup. Para penjaga kudu nggedhekake anak-anake kanthi nyambut gawe, nyengkuyung, lan nemokake cara kanggo njamin bisa rampung ing tugas.

Sanadyan, iku dhasar kanggo bisa adaptasi. Wali kudu mbiyantu bocah-bocah nyetel sasaran kasebut ing saben minggu kanthi minggu utawa sasi kanggo sasi.
Read More